Romquartz
 

 

SCURT ISTORIC

ROM-QUARTZ S.A. şi-a început activitatea în domeniul dispozitivelor electronice cu cuarţ în anul 1980, achiziţionând echipament şi tehnologie de la COMTEC INC. USA.
Pornind iniţial de la o producţie limitată la câteva tipuri de rezonatoare şi filtre monolit pentru echipamentele de radiocomunicaţii, firma a dezvoltat un număr important de noi tipuri de rezonatoare şi filtre cu cuarţ, precum şi mai multe tipuri de oscilatoare termocompensate şi termostatate cu cuarţ crescându-şi în acelaşi timp producţia an de an.
Dintre produsele cele mai importante marca ROM-QUARTZ amintim:

  • Rezonatoare pe bază de unde acustice de volum (BAW) pe substrat de cuarţ în diverse capsule HC6, HC33, HC49U, HC45, UM1 în gama de frecvenţe: 2-70 MHz; tăieturi: AT şi BT pentru aplicaţii de tip industrial.
  • Rezonatoare BAW cu cuarţ de tip profesional în gama 3,5 - 60 MHz pentru telecomunicaţii;
  • Rezonatoare BAW cu cuarţ  pentru aplicaţii speciale (TCXO, OCXO, filtre) în gama 5 - 35 MHz;
  • Oscilatoare de tip TCXO de stabilitate ridicată (< 2ppm în gama de temperatură, <1ppm/an), pe baza unor rezonatoare cu cuarţ încapsulate în HC45U (azot pur uscat).
  • Oscilatoare de tip OCXO de stabilitate medie (< 0,2 ppm în gama de temperatură, < 1 ppm/an) pe baza unor rezonatoare cu cuarţ încapsulate în HC49 (vid înalt).
  • Oscilatoare VCXO în gama de frecvenţe 5 - 20MHz cu trageri de până la +/-300 ppm.
  • Senzor de temperatură pe bază de unde acustice de volum (BAW) în capsulă HC49U, folosind tăietura Y (cuarţ monocristalin)
Despre noi
Descrierea activitatii
Politica de calitate
Angajari

 

 
Untitled Document
_____________________________________________________________________________________________________________

S.C. ROMQUARTZ S.A. | Stada Erou Iancu Nicolae nr. 126A – etaj 5, Cod postal 077190 Voluntari Ilfov, România, Telefon: 0214908074, fax: 0214908236, romquartz@minatech.ro
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________